Home > activiteiten > Bijbelstudie

Bijbelstudie

bijbel.JPG

Voor ons als gemeente is de bijbel een belangrijk boek. Omdat we onze Redder, Jezus, in dat boek leren kennen. En omdat we hem steeds béter willen leren kennen, willen we ons graag verdiepen in de bijbel. Dat kan iedereen natuurlijk zelfstandig doen, gewoon thuis, en dat gebeurt dan ook. Maar soms is het prettig om ook eens met anderen van gedachten te wisselen over een bepaalde bijbelpassage. Omdat iemand anders misschien net iets meer weet over een bepaald gedeelte van de bijbel. Of omdat jij een ander kunt helpen bij het leren begrijpen van een bijbeltekst. Samen in de bijbel lezen en daarover doorpraten: dat gebeurt niet alleen in de groeigroepen, maar ook in bijbelstudiegroepen.

Er zijn binnen de Westerkerk een aantal bijbelstudieverenigingen en bijbelkringen, die eens in de twee of drie weken samenkomen. Doorgaans gebeurt dat ’s avonds. Maar voor wie ’s avonds niet kan, is er ook een speciale ochtendbijbelstudiegroep. De bijbelstudies vinden plaats in de kerk, of bij één van de leden thuis.

Meer weten? Stuur een e-mail naar: scriba@westerkerk.org.